April 12, 2020, 4:18 p.m.Олександр Китайгора

Як допомогти сьогодні?

Нещодавно світ мав звичайний для себе плин життя. Прокидався вранці, робив ранішню каву, йшов на роботу...

Та на початку 2020 року світ змінився. 17 березня Україна перетнула нову для себе межу. Межу, коли на зміну життєрадісному весняному настрою прийшла глобальна ізоляція.

Image placeholder

Сьогодні світ прокидається та спостерігає за картою розповсюдження планетою коронавірусу. Світ завмер. Від глобалізації - до закритості та внутрішніх дій.

Цей епідеміологічний виклик світові потребує від кожного з нас соціальної мужності та відповідальності, згуртованості, скоординованості та єдності мислення і дій.

Окрім цього, у боротьбі з епідемією критично важливою є звітність - для бачення загальної картини, для подальшого розподілення ресурсів, для координування подальших кроків. Необхідно працювати із нагальними проблемами та добре спланувати дії на випередження.


Ми не лишаємось осторонь.


БФ "Монофонд" розпочинає спільний проект зі збору коштів із БФ "Пацієнти України", що є учасником коаліції "Реанімаційний Пакет Реформ" та налічує у собі більш, ніж 30 пацієнтських організацій-учасників, має багаторічний досвід у роботі із медичними препаратами та закладами.

Ми підтримуємо роботу БФ "Пацієнти України" у боротьбі із COVID-19, що має на меті охопити найгостріші потреби медиків та лікувальних закладів України - засоби індивідуального захисту медиків, медичні прилади для хворих та системи тестування на вірус. Ознайомитися детальніше із цими напрямками роботи фонду "Пацієнти України" можна на офіційній сторінці.

Поділитися: